Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Kategorije šal:

Šala 'Zadnji dan'

Stari poštar Janez dela svoj zadnji dan pred penzijo.

35 let je zvesto nosil pošto v svojem delu mesta in vsi so ga poznali.

Pri prvi hiši ga je pozdravila cela familija, zahvalili so se mu za dobro delo in mu podarili bonbonjero.

Pri drugi hiši ga je stari prijatelj povabil na špricer, pogovarjala sta se o starih časih, za spomin mu je podaril lepo sliko.

Pride do tretje hiše, na vratih lepa blondinka samo v spodnjem perilu, skozi katerega se je več videlo kot ne. Pobožala ga po licu, nežno prijela za roko in ga popeljala v spalnico. Janez doživi najlepši seks v svojem življenju!
Nato ga povabi v jedilnico, mu speče šunko z jajci, ponudi še topel kruh ter pripravi sveži sok iz pomaranč. Nato mu skuha še dobro vročo kavo.

Janez dvigne skodelico kave in pod njo vidi zloženega jurja.

Pogleda blondinko in vpraša:
"Poslušaj, kaj takega v svoji 35 letni karieri še nisem doživel. Vse je odlično: seks, zajtrk .... vse. Kaj pa pomeni ta bankovec pod skodelico kave?"

Ah to ..." pravi blondinka, "Veste, zjutraj preden je mož odšel v službo sem mu povedala, da imate zadnji dan 35 letne službe in ga vprasala, kaj bi vam lahko dala kot nagrado in za spomin in je rekel: ´Jebi ga, daj mu jurja .´

"Ampak zajtrk je pa moja ideja!"

Ostale šale v kategoriji Blondinke:Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Moderna stenska slika Ambientalna okrasna umetniska slika Drevo zivljenja IV Umetniška slika Umetniska dekorativna ambientalna slika Modri svet

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Prazniki

Čez 5 dni sre. 17. 8. 2022
Združitev prekmurskih Slovencev z matičnim narodom
Čez 34 dni čet. 15. 9. 2022
Vrnitev primorske k matični domovini
Čez 80 dni pon. 31. 10. 2022
Dan reformacije
Čez 81 dni tor. 1. 11. 2022
1. november
Dan spomina na mrtve

Šala na strani:

Mujo prodavač

Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kuči u New Yorku, i nakon prvog radnog dana poslovodja ga upita koliko je prodao. "135.522,20 $" odgovori Mujo, a poslovodja samo što nije doživio sok. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu prodali više od 50.000$, a Mujo prvi dan pa više nego duplo.

Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?

- "Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko
olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav več kvalitetan najlon koji može izdržati veliku ribu. E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neče moci loviti iz ruke i neka uzme i štap s rolom. Kad je uzeo štap, predlozio sam mu da razmisli o kupnji glisera jer se takav pribor koristi samo za panulavanje.

Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vuči taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 135.522,20 $".

- "Jošne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", reče poslovodja. "A čovjek je došao samo kupiti udicu?"

- "Ma jok", reče Mujo, "došao je kupit tampone za ženu, pa sam ga upit'o
zašto ne ode na ribe kad ionako neče ***avat ovaj vikend.

Ogled ostalih šal v kategoriji Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani