Kategorije šal:

Šala 'Managerji na dopustu'

Trije managerji so se odločili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga preživijo z ženami in otroci, da se skratka vrnejo med žive. Konec koncev niso bili na dopustu že  15 let...

Dogovorili so se, da se po dopustu srečajo v svoji najljubši restvraciji in si povedo, kako  so se imeli.Čez en teden sedijo vsi trije za mizo v restavraciji.  Eden ima počrnelo oko, rugi roko v gipsu, tretji pa sedi na invalidskem vozičku. Gledajo se in vzdihujejo, nakar začne  pripovedovati tisti s črnimočesom:

"Vse se je začelo idealno. Pripravil sem zajtrk in ga odnesel  ženi v posteljo. Nato sem  bral knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domačih nalogah, pokosil travnik, počesal  psa... Zvečer sva z ženo odprla steklenico najbolj¹ega vina in ga popila pred kaminom... Nato sva  se strastno ljubila... Ko sva končala, sem podzavestno iz denarnice vzel 100 eurov. Žena je popizdila in me je knokautirala ."

"Blagor tebi, se dobro si jo odnesel. Moj prvi dan je je minil podobno kot tvoj. Sprva  je bilo vse odlično, vendar sem po seksu ravno tako vzel iz denarnice 100 eurov, žena  pa je vzela iz torbice 20 eurov, da mi vrne drobiž. Takrat sem jaz popizdil, zamahnil z   roko proti ženi, ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si zlomil  roko."

"Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z ženo sva se ravno začela mečkati, ko je  nekdo potrkal na vrata. Ona je zavpila "Joj, moj mož!", jaz sem se prestrašil, zgrabil obleko in skočil skozi okno..."

Ostale šale v kategoriji Moški in ženske:Ujemanje imen
Tomica in Marcel
55%
Go for it.

Šala na strani

Vinko

Bush pride v Slovenijo na obisk in ga vprašajo, kaj je njegova želja, preden gre nazaj. Pojasne jim, da želi zopet videti Vinka iz Logatca. Rečeno, storjeno.
Pride Putin na obisk in tudi njegova zadnja želja, pred odhodom je zopet videti Vinka iz Logatca.
Pa šef vpraša Vinka: "Ti, od kod te poznajo vsi ti ljudje?"
Vinko pojasni: "Potujem naokol, malce ga pijem in spoznam folk."
Pa šef mal firbčen: "Kaj pa papež? A njega tudi poznaš?"
"Sevede." odvrne Vinko.
In se šef in Vinko odpravita v Vatikan.
Papež z balkona že od daleč maha in Vinko gre k njemu.
Ko se vrne k šefu, ga najde nezavestnega na tleh in ga začne spravjlat k zavesti.
"Kaj je bilo?"
"Da poznaš papeža še prenesem, ampak ko me je pa en kitajec vprašaj, kdo je možak z belo kapico poleg Vinkota, je bilo pa preveč."

Ogled ostalih šal v kategoriji Razno Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani