Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Kategorije šal:

Šala 'Sla'

Posle nedeljne službe jedan sramežljivi stariji čovek dosunjao se u crkvu kako bi se ispovedio:

-Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivac, podigla joj se haljina. U meni je nesto puklo, skinuo sam joj gacčice i navalio k'o lud.

-To nije nikakav greh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori pop.

Čovek se zahvali i lakog srca ode kuči. Malo kasnije dolazi starica:

-Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi gačice i navalio ko lud. Jel' to greh, otac?

-To nije ništa čega bi se trebali stideti, Vaš muž je malopre bio ovde i ja sam mu rekao da je to normalno i čak pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama!

-Znači mi smo još uvek dobrodošli u crkvu?

-Svakako, odgovori pop.

-Sada mi je mnogo lakše, odgovori starica, jer u Merkator više nismo!

Ostale šale v kategoriji Tuj jezik:


Ostale šale v kategoriji Spolnost:Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Moderna stenska slika vecdelna ambientalna abstraktna Slika Sreca I Umetniška slika Slika kravice

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Ujemanje imen:

Cicilija in Ernst
25%
Šanse so..


Šala na strani:

Operacijski sitem

MOŠKI = DOS
Grd, okoren a zanesljiv. Vsak ukaz izvrši hitro, predvidljivo in ponavadi brez napak. Ni večopravilen, kar pomeni, da ko mu naložiš eno delo, ni dojemljiv za neko drugo, razen če prvo prekine.

ŽENSKA = WINDOWS
Lepa in načičkana. Večopravilna: 1000 del lahko dela hkrati, a za nobeno, vse do konca, nisi prepričan, kako jo bo naredila. Stalno si v pričakovanju, da te bo pustila na cedilu ravno, ko jo najbolj potrebuješ. Več časa kot je >vklopljena<, bolj ti polni >spomin<. Ničkolikokrat si že rekel, da jo boš nekam poslal, a brez nje ne moreš. V družbi vsi pričakujejo da jo imaš, in če je nimaš, kar nekako nisi kompatibilen.

LINUX = GAY
Rad bi bil lep in večopravilen kot Windowsi in zanesljiv kot DOS, v resnici pa ni ne eno ne drugo. Ker verjame v svobodno družbo, se zastonj ponuja vsakemu, ki ga le vzame. Vsi se sprašujejo, če ni mogoče to najboljša izbira; a ene je strah, drugi ne bi bili radi nekompatibilni v družbi, tretji celo poskušajo, pa vidijo da ni za njih. Nekateri pa so nad njim navdušeni, in nikoli več ne bi prešli na Windows. So tudi taki, ki uporabljajo malo Linux malo Windows.
Zagretim Windows uporabnikom, pa gre, ob misli na Linux, kar na bruhanje.

Ogled ostalih šal v kategoriji Moški in ženske Računalniki

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani