Ogled novice/dogodka 'Vrhunska očala za navidezno resničnost Meta Quest Pro znatno cenejša!'

Vir: Racunalniške novice.com - Novice


Objavljeno: 03/08/2023 06:18:00

Vrhunska očala za navidezno resničnost Meta Quest Pro znatno cenejša!Podjetje Meta je očala za navidezno resničnost Quest Pro na srečo znatno pocenilo. Sprva je bilo zanje namreč v Združenih državah Amerike treba odšteti preračunanih 1.405 evrov. Sedaj pa je zanje treba odšteti »le« še preračunanih 936 evrov. Več
Vrhunska očala za navidezno resničnost Meta Quest Pro znatno cenejša! objavljeno na Računalniške novice .URL: https://racunalniske-novice.com/vrhunska-ocala-za-navidezno-resnicnost-meta-quest-pro-znatno-cenejsa/
Horoskop
Gracija
5. 7. 1848 - rak ♋
Kjer je volja je tudi pot. Ko si resnično želite sprememb ne obupajte temveč glejte okoli sebe za priložnosti. Globok razmislek o naravi problema vam bo pokazal kakšne so vaše možnosti.

Izračunajte svoj horoskop:

Šala na strani

Zlobni dedek

Dedku začne 18 letni vnuk že it pošteno na živce, ko sedi cele dneve za računalnikom, zato stopi do njega:
"Ko sem jaz bil toliko star, kot ti, smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joške, kelnerju poscali šank, potem pa šli, ne da bi plačali!"
Malemu je ideja všeč.
Po dveh tednih se vrne, cel razbit in povit, pa ga dedek vpraša: "Ja kaj si pa delal?"
"Hja, isto kot ti...smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joške, kelnerju poscali šank, hoteli it, ne da bi plačali, pa so iz zadnje sobe stopile tri gorile in nas nalomle!"
"S kom pa si šel v Trst?" vpraša dedek
Mali odgovori: "s turistično agencijo Kompas, pa ti?"
"S partizani!!!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Ljudje Vojna Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani