Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka '24-letna Marija Ožura iz Ljubljane se je s cliom odpeljala neznano kam'

Vir: Politikis


Objavljeno: 27. 08. 2018 15:16:15

24-letna Marija Ožura iz Ljubljane se je s cliom odpeljala neznano kamSvojci pogrešajo 24-letno Marijo Ožura iz Ljubljane. Pogrešana je visoka 177 centimetrov, je športne postave, oblečena naj bi bila v črne pajkice in črno majico, obuta pa v superge Reebok. Od doma se je odpeljala z osebnim vozilom znamke Renault clio, registrskih številk LJ 094PK, bele barve, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Vse, ki […]


URL: http://www.politikis.si/2018/08/24-letna-marija-ozura-iz-ljubljane-se-je-s-cliom-odpeljala-neznano-kam/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Umetniska dekorativna ambientalna slika Modri svet Umetniška slika Pujsek

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Sta za skupaj?

Nino in Frida ?
DA!

Šala na strani:

Konj in kura

Nekoč se je na neki kmetiji zgodilo, da je konj padel v živo blato. Nikakor se ni mogel izvleči. Zagledal je kuro in ji rekel, naj pokliče kmeta na pomoč.

Kura je takoj odhitela iskat kmeta, ker ga ni našla, se je usedla v bmw-ja, pripeljala do konja, zavezala vrv za branik vozila in konja rešila.

Nekaj dni kasneje je kura padla v živo blato in se nikakor ni mogla izvleči. Zagleda konja in mu zakriči, naj gre po bmw-ja, da jo izvleče.

Konj je sprevidel, da ni veliko časa in ji je rekel, da bo stopil preko mlake, ona pa naj se prime za njegovo moškost. Tako sta storila in kura je bila rešena.

Nauk zgodbe:

Če imas konjskega tiča, ne rabiš bmw-ja, da bi se kure obešale nate!

Ogled ostalih šal v kategoriji Živali

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani