Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Črnomaljsko mestno jedro se obnavlja tudi z evropskim denarjem'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 27. 08. 2018 11:00:00

Črnomaljsko mestno jedro se obnavlja tudi z evropskim denarjemV medioteki Glasbene šole Črnomelj je prejšnji teden potekala novinarska konferenca za predstavitev projekta »kulTura« - Tudi dediščina Jaske in Črnomlja je lahko 'cool'. Za vse.«, katerega vloga je bila odobrena v okviru Javnega razpisa za predložitev projektov Programa sodelovanja Interreg Slovenija-Hrvaška v obdobju 2014-2020. Projektni partnerji so Grad Jastrebarsko (vodilni partner), Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Občina Črnomelj, Razvojno informacijski center Bela krajina, Univerza v Ljubljani ter Libertas međunarodno sveučilište.
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/L_ncyfIupNs/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Mucki Umetniška slika Mucek

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Sta za skupaj?

Jusuf in Polde ?
DA!

Šala na strani:

Obsojena

Dva policaja sta obsojena na smrt in lahko zbirata med električnim stolom, giljotino in plinsko celico.

Prvi reče: "Torej, giljotina mi ni všeč...vsa tista kri po tleh. V plinski celici mi zmanjkuje zraka, ne morem dihat....naj bo električni stol ."
Ga posedejo in klak...nič. Probajo in probajo,elektrike ni..torej po zakonu preživel in je oproščen smrti. Gre mimo kolega, ki čaka na vrsto in mu prišepne :"Električni stol ne dela...!!"

Pride na vrsto drugi policaj za izbiro...."Torej, v plinski celici mi zmanjkuje zraka, električni stol ne dela...naj bo giljotina!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Prigode na delovnem mestu

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani