Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Zbor za republiko z Izjavo o političnem izključevanju; Šarec igra mandatarja in ustvarja novo polarizacijo!'

Vir: Politikis


Objavljeno: 11. 06. 2018 16:52:44

Zbor za republiko z Izjavo o političnem izključevanju; Šarec igra mandatarja in ustvarja novo polarizacijo!V Zboru za republiko so s posebno izjavo izrazili pričakovanje po oblikovanju kompetentne vlade z ministri, ki bodo od začetka svojega mandata delovali strokovno in odgovorno. Kritični so do drugouvrščenega na volitvah Marjana Šarca, ki da “prehiteva” s sestavljanjem koalicije mimo zmagovalne SDS. Kot glavni problem pa vidijo izključevanje. Izjavo Zbora za republiko na tem […]


URL: http://www.politikis.si/2018/06/zbor-za-republiko-z-izjavo-o-politicnem-izkljucevanju-sarec-igra-mandatarja-in-ustvarja-novo-polarizacijo/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Pujsek Umetniška slika Umetniska dekorativna ambientalna slika Modri svet

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Ujemanje imen:

Radiša in Bojanka
32%
Le pogumno! Nekaj bo.


Šala na strani:

Pretkanost

Stara bogatašinja se odloči oditi na foto safari v Afriko.
S seboj vzame svojo zvesto psičko Cuddles za družbo.
Nekega dne, ko je psička lovila metulje, je ugotovila, da se je izgubila.
Ko se je sprehajala naokoli, je ugotovila, da proti njej drvi leopard z namenom, da jo poje.
Stara psička si misli: "O, ne! Zdaj sem pa v drekcu pekcu".
Nato zagleda na tleh ležati kost. Obrne se s hrbtom proti drvečemu leopardu in jo začne grizljati. Tik predno jo leopard naskoči, psička glasno izjavi: "Fant, tole je bil en okusen leopard. Zanima me, če jih je še kaj v bližini?"
Ko leopard sredi napada to zasliši, se ustavi in si misli: "Uf! Tole je bilo pa blizu. Psička me je skoraj pospravila."

Mimogrede se opica na bližjem drevesu, ki je vse to opazovala, odloči, da bo ta trik izkoristila za svoje dobro, da se obrani pred leopardom in takoj oddrvi za njim. To opazi psička, ki si kar misli, da se bo nekaj zgodilo.
Opica kmalu dohiti leoparda in mu razloži vso situacijo, sočasno pa se pogodi, da jo zaradi te informacije leopard pusti na miru.

Mladi leopard pobesni, ker si ga je psička tako privoščila in reče opici: "Tule, usedi se na moj hrbet in videla boš, kaj se bo zgodilo s to hinavsko psico."
Ko psička zagleda prihajajočega leoparda z opico na hrbtu, se sprašuje: "Kaj pa zdaj?" Ampak namesto, da bi pobegnila, se s hrbtom obrne proti prihajajočima napadalcema in se pretvarja, da jih ne vidi.

Ko prideta dovolj blizu, da jo lahko slišita, zakriči: "Prekleta opica, kje se obira! Že pred eno uro sem jo poslala, da mi pripelje novega leoparda."

Ogled ostalih šal v kategoriji Živali Ljudje Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani