Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Dren open 2018 in KBV Sevnica'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 08:55:00

Dren open 2018 in KBV SevnicaV soboto, 9.6.2018, so se karateisti Kluba borilnih veščin Sevnica udeležili šolskega karate turnirja Dren Open 2018, ki ga je vzorno organiziral prijateljski Klub borilnih veščin Dren Leskovec. Turnir je potekal v katah posamezno in ekipno. Naše klubske barve so zastopali Lovro Gomboc, David Kocman, Ažbe Kovačič, Ćerić Ivana, Cvelbar Tilen, Matic Grilc, Kermc Anže, Paskvale Matic in Zabasu Nejc. V posamezni konkurenci sta zlato medaljo osvojila Ivana Ćerič pri mlajših deklicah in David Kocman pri starejših dečkih. Bronasto medaljo sta osvojila Ažbe Kovačič pri mlajših dečkih in Grilc Matic pri dečkih. Uspešna je bila tudi naša kata ekipa mlajših dečkov v postavi Tilen Cvelbar, Ažbe Kovačič in Matic Grilc, ki je osvojila odlično drugo mesto.
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/W1bnp8Kne5U/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika olje na platnu Sunflowers II Vincent van Gogh Umetniška slika Slika kravice

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Sta za skupaj?

Nikolaj in Blažena ?
DA!

Šala na strani:

Ločitev

Miha je pred sodiščem čakal Dušana, ki se je v tem poslopju ločeval. Ko se Dušan prikaže, ga Miha vpraša: "No, kako je bilo? Je bila burna, težka ločitev?"
"Sploh ne! Sodnik je bil njen prvi mož!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Moški in ženske Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani