Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Športni Ringa raja'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 10:00:00

Športni Ringa rajaKonec šolskega leta je že pred vrati, zato smo se otroci, starši ter zaposleni Zasebnega družinskega vrtca Ringa raja zbrali na jasi v Dolenjskih Toplicah, da proslavimo zaključek s petjem, plesom in športnimi igrami. Pri izvedbi le-teh nam je pomagal športni pedagog in olimpijec Primož Kobe, ki je z nami tudi sicer telovadil skozi celo leto. Ker so otroci odlično sodelovali, so si priborili sladko nagrado in čisto pravo medaljo.
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/zdJgPqTF-w8/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Olje na platnu Jezus s srcem Umetniška slika Igra Barv moderna slika stenska slika

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 72

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Brodolomec

Informatik je doživel brodolom in se je znašel na pustem otoku.
Minevali so dnevi in meseci. Dojel je, da ga nihče ne bo rešil . Začel je graditi nekakšno kolibo in ko je končal, je globoko zaspal. Ko se je zjutraj prebudil, je nad njim stala plavolasa ženska, prsata, vitka...
Ona mu reče: Pridi k meni, sem na drugi strani otoka. Prišla sta k njej, ko on vidi: velika hiša, vse urejeno, ... Vpraša jo, odkod ji vse to.
Pa vse to sem pobrala z ladje, preden se je potopila. Gresta notri, ona ga dobro nahrani... Rekla mu je, naj se stušira... ker ona ima tudi toplo vodo, bojler na generator. On se stušira, pride ven, pa ženska sname modrček, pa hlačke... in mu reče: Sedaj pa ti bom dala tisto, kar čakaš že šest mesecev . Tip pa ji reče:
Pa ne me jebat, da imaš tudi internet.

Ogled ostalih šal v kategoriji Računalniki

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani