Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Športni Ringa raja'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 10:00:00

Športni Ringa rajaKonec šolskega leta je že pred vrati, zato smo se otroci, starši ter zaposleni Zasebnega družinskega vrtca Ringa raja zbrali na jasi v Dolenjskih Toplicah, da proslavimo zaključek s petjem, plesom in športnimi igrami. Pri izvedbi le-teh nam je pomagal športni pedagog in olimpijec Primož Kobe, ki je z nami tudi sicer telovadil skozi celo leto. Ker so otroci odlično sodelovali, so si priborili sladko nagrado in čisto pravo medaljo.
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/zdJgPqTF-w8/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Dekorativna slika Vecer moderna stenska slika Umetniška slika vecdelna ambientalna Slika Sanje

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 56

Horoskop

Agica
4. 6. 1991 - dvojčka ♊
S pravilnim ravnanjem boste razrešili ali vsaj omilili težave. Če je le mogoče se tovrstnih situacij v prihodnosti izogibajte.

Izračunajte svoj horoskop:

Šala na strani:

Superman

Starejši gospod pride v bar na vrhu nebotičnika. Pri baru sedi moški, ki si naroči tekilo. Spije jo, gre k oknu in skoči skozi njega. Čez dobrih 15 min prikoraka moški nazaj skozi vrata, se spet usede za šank in ponovi vajo. Ko pride čez čas spet nazaj v bar, se gospod odpravi do njega in ga vpraša, kako lahko preživi vse te padce. Moški mu odvrne, da niti ne ve, vendar ko spije tekilo, ga ta pri padcu upočasni, tako da povsem lepo pristane na tleh. To reče, spije svojo tekilo in skoči skozi okno.
Gospod pogleda panično za njim skozi okno in opazi, da se je moški po dolgem padcu res nalagoma ustavil par metrov pred tlemi. Ves začuden še sam naroči tekilo, jo popije in skoči skozi okno.
Ko pride čez čas moški, ki je skakal skozi okno, v bar, mu natakar ob točenju pijače reče: "Superman si pa res prasec, kadar se ga napiješ!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Razno Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani