Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'DL: Skrb za dediščino - Pleteršnik, kako slovenski si?'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 11:20:00

DL: Skrb za dediščino - Pleteršnik, kako slovenski si?Če so Pišece z zemljepisno lego nekoliko obrobne, imajo zaradi svojega rojaka, jezikoslovca Maksa Pleteršnika, središčno kulturno mesto. Vas je že dosti pred letošnjim evropskim letom kulturne dediščine sprejela izziv in ravna kot skrben varuh Pleteršnikovega kulturnega izročila. O tem in o razpotjih v odnosu do tako pomembne sestavine narodne zgodovine smo se pogovarjali s predsednikom Društva za varovanje maternega jezika, naravne in kulturne dediščine Maks Pleteršnik Pišece (kratko Pleteršnikovega društva), domačinom Martinom Dušičem.
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/ab5_jvNJ6Lk/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Umetniska dekorativna ambientalna slika Modri svet Umetniška slika Mucek

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 6

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Havaji

Blondinka se v letalu za Havaje vsede v prvi razred, plačala pa je za drugi razred. Ob pregledu kart ji rečejo, naj se presede v drugi razred. Ona začne govoriti, da je najlepša in da bo ostala kjer je. Kasneje pride kopilot in blondinka se presede v drugi razred. Kopilota vprašajo, kaj ji je rekel, da se je presedla. Rekel je, da na Havaje leti samo drugi razred.

Ogled ostalih šal v kategoriji Blondinke

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani