Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'V zakulisju muzikala Briljantina'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 13:45:00

V zakulisju muzikala Briljantina»Neponovljiva izkušnja. Prepričana sem namreč, da kaj podobnega ne bom nikoli več doživela. Enkratno je bilo spoznati vse igralce, ki ustvarjajo na tako velikem odru. Njihova energija je neverjetna,« je z nasmeškom na obrazu povedala Ema Gnidovec, ki je dan preživela na vaji za muzikal Briljantina. Druženje z ustvarjalci plesno-glasbenega spektakla je omogočila Občina Trebnje, ki v okviru projekta Sejanje optimizma mladim pomaga spoznati in preživeti čas z uspešnimi posamezniki iz različnih sfer življenja, od politične do glasbene, kulturne in podjetniške. K prijavi so vabljeni mladi med 15. in 29. letom iz vse Slovenije na [email protected] .
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/-pEZAINzr7o/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Igra Barv moderna slika stenska slika Umetniška slika Slika kravice

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Sta za skupaj?

Denis in Sead ?
DA!

Šala na strani:

Standard

Umrli Srbin i Hrvat, te dodju kod Sv. Petra.
Odakle ste vi momci?, pita ih on.
Srbija.
Hrvatska.

Auuuuuu... ma ne morate ništa više da govorite, vi ste nevernici, grešnici..., idete u pakao obojica. Samo, Balkan je malo nedefinisano područje, pa imate izbor, hočete li u zapadnoevropski ili istočnoevropski pakao? reče Sv. Petar.

Kakva je razlika? pitaju oni.

Pa, u zapadnoevropskom ujutru pojedeš kašicicu govana i posle si slobodan, a u istočnoevropskom isto to samo što pojedeš kantu govana.

Ja sam uvek bio zapadno orijentisan, ja ču u zapadni. - kaže Hrvat.

Ma, ja neču na taj zapad majke im ga spalim; daj istok. - kaže Srbin.

I odu oni tako, i sretnu se posle godinu dana.

Pa, kako je? - pita Srbin.

Ma nije loše, onako, ujutru pojedes ono... Jedva se guta, nije lepo..., al' šta čes, to ti je, što ti je. Ma, dan i nekako, al kad pomislim šta me ujutru čeka... A kod tebe? kaze Hrvat.

Ma, šta da ti pričam, istočna Evropa k'o istočna Evropa. Nekad nema govana, nekad kasni kamion, nekad nema kanti, nekad štrajkaju ovi što dovoze... Nisam ih dosad ni probao.

Ogled ostalih šal v kategoriji Tuj jezik Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani