Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'V zakulisju muzikala Briljantina'

Vir: Lokalno aktualno


Objavljeno: 11. 06. 2018 13:45:00

V zakulisju muzikala Briljantina»Neponovljiva izkušnja. Prepričana sem namreč, da kaj podobnega ne bom nikoli več doživela. Enkratno je bilo spoznati vse igralce, ki ustvarjajo na tako velikem odru. Njihova energija je neverjetna,« je z nasmeškom na obrazu povedala Ema Gnidovec, ki je dan preživela na vaji za muzikal Briljantina. Druženje z ustvarjalci plesno-glasbenega spektakla je omogočila Občina Trebnje, ki v okviru projekta Sejanje optimizma mladim pomaga spoznati in preživeti čas z uspešnimi posamezniki iz različnih sfer življenja, od politične do glasbene, kulturne in podjetniške. K prijavi so vabljeni mladi med 15. in 29. letom iz vse Slovenije na [email protected] .
preberite več »URL: http://feedproxy.google.com/~r/LokalnoAktualno/~3/-pEZAINzr7o/

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Olje na platnu Jezus s srcem Umetniška slika olje na platnu Sunflowers II Vincent van Gogh

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 93

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Praksa

Poči kanalizacijska cev in na intervencijo prideta mojster vodovodar in njegov pomočnik.

Na prizorišču zagledata, da je kanalizacija zamašena z drekom, ki plava že po površini. Vzameta orodje iz avta, mojster oceni situacijo in reče: "Tole je videti prehudo za začetnike, bom naredil jaz, ti pa glej in se uči!

Mojster zleze v jašek, malo brska po svinjariji in reče pomočniku:
"Ključ številka 22!" Pomočnik mu ga izroči, mojster se potopi, se iz greznice ves usran pojavi čez dve minuti in zavpije vajencu:
"Ključ številka 18!" in ves postopek se ponovi. Po polurnem potapljanju mojster uspešno opravi nalogo, ves podrekan zleze iz jaška in ponosno reče vajencu:
"Uči se, uči, fant moj, da ti ne bo potrebno celo življenje podajati ključev!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Prigode na delovnem mestu

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani