Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Ikea predstavila odejo za pare TOG-ether, ločeno na dva dela'

Vir: Delo in Dom


Objavljeno: 9. 05. 2018 16:40:23

Ikea predstavila odejo za pare TOG-ether, ločeno na dva delaŠvedska pohištvena znamka Ikea je znana po tem, da išče rešitve za težave, za katere sploh niste vedeli, da jih imate, ali pa ste bili prepričani, da so nerešljive. Tokrat se je Ikea lotila iskanja rešitve za pare, ki spijo v zakonski postelji in so pokriti s samo eno odejo. Ali tudi vi slabo spite, ker vam partner neprestano krade odejo? Nič več.


URL: http://www.deloindom.si/bivanje/svetujemo/ikea-predstavila-odejo-za-pare-tog-ether-loceno-na-dva-dela

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Dekorativna slika Vecer moderna stenska slika Umetniška slika Moderna stenska slika Ambientalna okrasna umetniska slika Drevo zivljenja IV

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 172

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Oglas za žeblje

Mujo in Haso dobita službo v oglaševalskem oddelku tovarne žebljev in njuna prva naloga je izdelava jumbo plakata za žeblje. Čez nekaj dni predstavita svojo briljantno idejo. Komisija je brez besed, popolnoma šokirana:
Na plakatu je narisan velik križ, pod njim pa Kristus, ki je padel z njega, pod njim geslo "Z našimi žeblji se vam to ne bi moglo zgoditi!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Mujo in Haso Tuj jezik Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani