Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Rdeči vragi na neosvojljivi BayAreni prižgali "petardo"'

Vir: MMC RTV - Vse novice


Objavljeno: 9. 11. 2025 18:00:00

Rdeči vragi na neosvojljivi BayAreni prižgali "petardo"Nogometaši Manchester Uniteda so v 5. krogu Lige prvakov popolnoma uničili visokoleteči Bayer iz Leverkusna in ga na BayAreni odpravili s kar 0:5. Bayern je proti CSKA-ju (1:3) postavil nov mejnik.


URL: http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/rdeci-vragi-na-neosvojljivi-bayareni-prizgali-petardo/323642

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Olje na platnu Jezus s srcem Umetniška slika Pujsek

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +
rc: 66

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Težko življenje

Ušesno Maslo, Karies in Mednožna Glivica se pogovarjajo. In pravi Ušesno Maslo: "Včasih pride v mojo hišico Uho ena čudna stvar, bela in kosmata na palčki in me začne loviti. Ampak jaz jo zajebem in se hitro skrijem za bobnič in me ne more ujeti."

"Oh, to ni še nič", pravi Karies. "Mene včasih lovi neka čudna, smrdljiva krtača, ampak jaz se skrijem za modrostni zob in mi ne more nič."

"Pa kaj se tukaj preseravata. Jaz imam težko življenje, JAZ!", pravi Mednožna Glivica. "Mene velikokrat lovi neka čudna, plešasta glava, pa ne ve ali bi šla notri ali ven, al' notri al' ven... in na koncu me še pokozla".

"Hej", pravi Karies, "tega pa tudi jaz poznam!«

Ogled ostalih šal v kategoriji Živali

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani