Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Ogled novice/dogodka 'Predsednik republike v Predsedniški palači sprejel člane Sveta Vlade RS za Slovence v zamejstvu in člane Sveta Vlade RS za Slovence po svetu'

Vir: Urad predsednika Republike Slovenije


Objavljeno: 1. 07. 2016 02:00:00

Predsednik republike v Predsedniški palači sprejel člane Sveta Vlade RS za Slovence v zamejstvu in člane Sveta Vlade RS za Slovence po svetuPredsednik republike je danes sprejel člane Sveta Vlade RS za Slovence v zamejstvu in člane Sveta Vlade RS Slovenije za Slovence po svetu.


URL: http://www.up-rs.si/up-rs/uprs.nsf/objave/BD6292201429D3F4C1257FE3004520D7?OpenDocument

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Umetniška slika

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Bioritem

Bioritem

Šala na strani:

Praksa

Poči kanalizacijska cev in na intervencijo prideta mojster vodovodar in njegov pomočnik.

Na prizorišču zagledata, da je kanalizacija zamašena z drekom, ki plava že po površini. Vzameta orodje iz avta, mojster oceni situacijo in reče: "Tole je videti prehudo za začetnike, bom naredil jaz, ti pa glej in se uči!

Mojster zleze v jašek, malo brska po svinjariji in reče pomočniku:
"Ključ številka 22!" Pomočnik mu ga izroči, mojster se potopi, se iz greznice ves usran pojavi čez dve minuti in zavpije vajencu:
"Ključ številka 18!" in ves postopek se ponovi. Po polurnem potapljanju mojster uspešno opravi nalogo, ves podrekan zleze iz jaška in ponosno reče vajencu:
"Uči se, uči, fant moj, da ti ne bo potrebno celo življenje podajati ključev!"

Ogled ostalih šal v kategoriji Prigode na delovnem mestu

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod;

Izdelava strani