Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in kot dodaten vir financiranja. Ali dovolite, da se piškotki hranijo na vašem računalniku?     DA    NE    Več informacij

Samsung registriral imena Galaxy Rush, Amp in Helm na ameriškem uradu za patente in blagovne znamke

Te tri imena so bila vložena 21. maja in navedena kot 'mobilni telefoni; pametni telefoni'. Obstaja velika verjetnost, da so namenjena za neke vrste telefone.

Ali to pomeni da bo Galaxy 3-ja nasledil Galaxy Rush? Ali bo Galaxy Amp Samsungov naslednji glasbeni telefon? Le kaj naj bi predstavljal Galaxy Helm?

 

K resnici

Ker Samsung ponavadi za svoje boljše telefone uporabi format Galaxy Sx, računamo, da so te imena namenjena bolj za srednje-do-nižje razredne naprave, kot je Ace. Po drugi strani pa Galaxy Note to tezo izpodbija. Torej kdo bi vedel?

Znano je, da podjetja taka imena registrirajo ves čas in tudi Samsung jih ima veliko, zato ne zadržujte diha za nobenega. Pravzaprav so gotovo le vabe, ki pred radovednežem skrivajo dejanska imena izdelkov.

Kot zanimivost so tu primeri nekaterih Samsungovih patentiranih imen – Samsung Solstice, Glint, Trill, Matnra, Vibrant, Impression, Equator, Blackjack, Gem, Fascinate, Mesmerise…

Vse to je Samsung Galaxy Neverjetno.

 

Janez Lukan

Objavljeno: 6. 05. 2013 15:32:10
Spremenjeno: 6. 05. 2013 15:32:10

Ročno izdelane umetniške slike za vaš dom:

Umetniška slika Umetniska slika Kozarci z vinom Umetniška slika Pujsek

Uporabniški menu:

yeti>spacelab>simplex>paper>readable|lumen +

Sta za skupaj?

Jaša in Vendelina ?
DA!

Šala na strani:

Pretkanost

Stara bogatašinja se odloči oditi na foto safari v Afriko.
S seboj vzame svojo zvesto psičko Cuddles za družbo.
Nekega dne, ko je psička lovila metulje, je ugotovila, da se je izgubila.
Ko se je sprehajala naokoli, je ugotovila, da proti njej drvi leopard z namenom, da jo poje.
Stara psička si misli: "O, ne! Zdaj sem pa v drekcu pekcu".
Nato zagleda na tleh ležati kost. Obrne se s hrbtom proti drvečemu leopardu in jo začne grizljati. Tik predno jo leopard naskoči, psička glasno izjavi: "Fant, tole je bil en okusen leopard. Zanima me, če jih je še kaj v bližini?"
Ko leopard sredi napada to zasliši, se ustavi in si misli: "Uf! Tole je bilo pa blizu. Psička me je skoraj pospravila."

Mimogrede se opica na bližjem drevesu, ki je vse to opazovala, odloči, da bo ta trik izkoristila za svoje dobro, da se obrani pred leopardom in takoj oddrvi za njim. To opazi psička, ki si kar misli, da se bo nekaj zgodilo.
Opica kmalu dohiti leoparda in mu razloži vso situacijo, sočasno pa se pogodi, da jo zaradi te informacije leopard pusti na miru.

Mladi leopard pobesni, ker si ga je psička tako privoščila in reče opici: "Tule, usedi se na moj hrbet in videla boš, kaj se bo zgodilo s to hinavsko psico."
Ko psička zagleda prihajajočega leoparda z opico na hrbtu, se sprašuje: "Kaj pa zdaj?" Ampak namesto, da bi pobegnila, se s hrbtom obrne proti prihajajočima napadalcema in se pretvarja, da jih ne vidi.

Ko prideta dovolj blizu, da jo lahko slišita, zakriči: "Prekleta opica, kje se obira! Že pred eno uro sem jo poslala, da mi pripelje novega leoparda."

Ogled ostalih šal v kategoriji Živali Ljudje Tuj jezik

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani