Kategorije šal:

Šala 'Matematika'

Mali Janez je bil zelo slab v matematiki. Njegovi starši so poskusili vse: inštrukcije, posebne spominske kartice, posebne učne centre, na kratko vse, na kar bi lahko človek pomislil. Končno, kot popolnoma zadnjo možnost, so Janeza vpisali v domačo katoliško šolo. Že prvi dan se je mali Janez vrnil iz šole z zelo resnim obrazom.

Niti mamice ni poljubil v pozdrav, kar naravnost v svojo sobo je odšel in se začel učiti. Knjige in zvezki so bili razstavljeni po vsej sobi in Janez se je pridno učil. Mama je bila vsa navdušena.

Ko ga je poklicala h kosilu, je bila zelo presenečena, ko je takoj, tisto minuto ko je končal kosilo, brez besed odšel v sobo in se   ponovno začel učiti.

Tako se je godilo kar nekaj časa, mama je pa dan za dnem poskušala odkriti, kaj je povzročilo to spremembo. Končno je mali Janez  prinesel domov spričevalo. Tiho ga je polozil na mizo, šel takoj v svojo sobo in se spet posvetil knjigam. S tresočimi rokami je mama pogledala spričevalo in pošteno šokirana zagledala petico pri matematiki. Zdaj pa ni mogla več zadrzati radovednosti.

Šla je v njegovo sobo in ga vprašala:
"Sinko, kaj je bilo? A so bile nune?"

Mali Janez jo je pogledal in zmajal z glavo.
"Ne!"
"Pa kaj potem," je nadaljevala, "so bile knjige, disciplina, učitelj, uniforma? KAJ je bilo?"

Mali Janez jo je pogledal in rekel:
"Veš, prvi dan ko sem prišel v šolo in sem videl tistega  fanta na zidu, pribitega na veliki plus, mi je bilo takoj jasno, da se ne  zajebavajo.!"

Ostale šale v kategoriji Religija:


Ostale šale v kategoriji Tuj jezik:


Ostale šale v kategoriji Tuj jezik:Ujemanje imen
Modest in Helga
69%
Zelo dobre šanse.

Šala na strani

Sla

Posle nedeljne službe jedan sramežljivi stariji čovek dosunjao se u crkvu kako bi se ispovedio:

-Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivac, podigla joj se haljina. U meni je nesto puklo, skinuo sam joj gacčice i navalio k'o lud.

-To nije nikakav greh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori pop.

Čovek se zahvali i lakog srca ode kuči. Malo kasnije dolazi starica:

-Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi gačice i navalio ko lud. Jel' to greh, otac?

-To nije ništa čega bi se trebali stideti, Vaš muž je malopre bio ovde i ja sam mu rekao da je to normalno i čak pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama!

-Znači mi smo još uvek dobrodošli u crkvu?

-Svakako, odgovori pop.

-Sada mi je mnogo lakše, odgovori starica, jer u Merkator više nismo!

Ogled ostalih šal v kategoriji Tuj jezik Spolnost

Ogled vseh šal, vicev in zabavnih prigod

Izdelava strani